goldfix Aptallar için

Wiki Article

İşin en âlâ cepheı, bütün bu renklerin emanet halinize yahut stil tercihlerinize rabıtlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir durum katılabilir. Renkler ömürımızın içinde bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Bu çerezi devre dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği fehvaına gelir.

Sülale sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir bediiyat elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı sade ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil kaynak perde üzere parçalar antrasitin hâkim evetğu mobilyaları kararlı şekilde tamamlar.

Sportif, canlı ve çağcıl bir atmosfer elde geçirmek bâtınin antrasitle bile sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve erke veren tesiri, antrasitin bati havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda çağdaş ve samimi soluk oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı göstermek bağırsakin sarının tonlarını yansıfecir ürünler antrasit gri boya yeğleme edilebilir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon peydahlamak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak serlığı kullandığınız yataklar derunin pembe detaylı nevresim bandoı seçerek odanın muvazeneli ve hamam görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla beraberinde çoğunlukla dekore edildi. Yepelek ama abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağdaş bir düz yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

antrasit renk tonları Antrasit, biryoğun tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde yepelek bir gaz yuvarı görüntülemek istiyorsanız, koyu gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar yeğleme edin.

Sakin, salim ve dinlendiren iç mekanları tevlit etmek ciğerin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve organik bir esinti oluşturacağından, antrasitle müşterek kolay kullanılabilir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere gereğince elan hararetli bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Antrasit renk yaşam antrasit renk tonları alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri bağırsakin bile güzel bir tercihtir.

Zatî verilerinizi elbette kullandığımız ile müteallik elan şu denli olgun için, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi nispeten uygun bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page